Opskrift: Lynstegt pak choi med nydler, tun og avocado

Tilberedning


Dræn tunen grundigt for vand.

Skyl pak choi, skær dem ud i mindre aflange stykker og lynsteg dem på panden i lidt olivenolie. Krydr med salt og peber og afkøl.

Kog risnudlerne som anvist på pakken, dræn og afkøl.

Halvér avocadoerne, gnid dem med lidt limesaft fra den ene lime og skær ud på langs i tynde skiver.

Anret med pak choi, nudler, tun, avocado og spirer på 10 tallerkener – eller på et stort fad til 10 personer.

Pynt med ½ lime pr. person og top med sorte sesamfrø.

Ingredienser


10 personer

 

1500 g Skipjack tun i vand

Olivenolie

1 kg pak choi

Salt, peber

625 g risnudler

5 avocado

10 spsk. sorte sesamfrø

Løgspirer

6 limefrugter

Shop alle produkterne her!

Webshop