Opskrift: Mazarinkager med skyr-flødeskum og friske bær

Opskrift: Mazarinkager med skyr-flødeskum og friske bær

Tilberedning


  • Pisk smør, sukker og marcipan sammen. Tilsæt æggene lidt ad gangen – pisk imellem.
  • Vend mel og salt i dejen og kom den i en aflang smurt form (ca. 15 x 30 cm).
  • Bag kagen i ca. 30 min. ved 175 grader. Lad den afkøle i formen.
  • Skær kanterne af og skær kagen i 10 aflange stykker.
  • Pisk fløde, flormelis og vanilje til en let skum.
  • Pisk skyr heri og kom skyr-flødeskummet i en sprøjtepose med en tylle.
  • Sprøjt skummet på kagerne og pynt med bær, blomster og pistaciekerner lige inden servering.

Ingredienser


Marzarinkage: 

  • 200 g Arla® Pro saltet smør (blødt)
  • 200 g sukker
  • 200 g marcipan (groftrevet)
  • 200 g æg
  • 70 g hvedemel
  • 2 g salt

Skyr-flødeskum

  • 250 g Arla® Pro Øko Piskefløde 38%
  • 25 g flormelis
  • 15 g vaniljesukker
  • 200 g Arla® Pro Øko cremet skyr naturel 2,8%

Toppings:

  • 250 g friske bær, fx jordbær
  • Spiselige blomster
  • Finthakkede grønne pistaciekerner

Shop nyheder fra Arla Pro

Køb i webshop her!