
Opskrift: Melanzane a la Parmigiana
Tilberedning
Svits finthakket løg og hvidløg.
Kom hvidvin ved og kog næsten væk.
Tilsæt tomater, finthakket timian og basilikum.
Lad retten simre i 10 minutter.
Smages til med TABASCO® Original Red Sauce, Maldon Salt havsaltflager og peber.
Fordel tomatsaucen i bunden af et fad.
Læg herpå auberginer flot anrettet. Mellem aubergineskiverne fordeles stykker af mozzarella. Afslut med rasp, parmesan og lidt olie på toppen, peber og havsaltflager.
Bages 45 minutter ved 180°C.
Serveres sammen med en god salat.
Tip:
Retten smager også skønt med grillede courgetter, der giver et saftigt fyld.
Den kan med fordel laves i forvejen, og fungerer fint som portionsanretning.
Ingredienser
10 personer
2 stk. løg
4 fed hvidløg
2 dl hvidvin
600 g Mutti cherrytomater
5 kviste timian
3 spsk. Basilikum
TABASCO® Original Red Pepper Sauce
3 kugler mozzarella, skåret i skiver
800 g Bonduelle grillet aubergine
50 g rasp
50 g revet parmesan
Monini olivenolie, mild & lys
Friskkværnet sort peber
Maldon Salt havsaltflager