Opskrift: Melanzane a la Parmigiana

Opskrift: Melanzane a la Parmigiana

Tilberedning


Svits finthakket løg og hvidløg.

Kom hvidvin ved og kog næsten væk.

Tilsæt tomater, finthakket timian og basilikum.

Lad retten simre i 10 minutter.

Smages til med TABASCO® Original Red Sauce, Maldon Salt havsaltflager og peber.

Fordel tomatsaucen i bunden af et fad.

Læg herpå auberginer flot anrettet. Mellem aubergineskiverne fordeles stykker af mozzarella. Afslut med rasp, parmesan og lidt olie på toppen, peber og havsaltflager.

Bages 45 minutter ved 180°C.

Serveres sammen med en god salat.

 

Tip:

Retten smager også skønt med grillede courgetter, der giver et saftigt fyld.

Den kan med fordel laves i forvejen, og fungerer fint som portionsanretning.

Ingredienser


10 personer

 

2 stk. løg

4 fed hvidløg

2 dl hvidvin

600 g Mutti cherrytomater

5 kviste timian

3 spsk. Basilikum

TABASCO® Original Red Pepper Sauce

3 kugler mozzarella, skåret i skiver

800 g Bonduelle grillet aubergine

50 g rasp

50 g revet parmesan

Monini olivenolie, mild & lys

Friskkværnet sort peber

Maldon Salt havsaltflager

Shop alle produkterne i webshoppen her!

Webshop