Opskrift: Mini avocadoburger med rødbedebøf

Tilberedning


Rør alle ingredienserne til rødbedefarsen sammen.

Smørsteg 10 små, flade rødbedebøffer ved jævn varme i ca. 10 min. – vend af og til.

Pisk salatosten til en luftig creme (brug fx en røremaskine) og kom den i sprøjtepose.

Halvér avocadoerne og fjern sten og skræl. Skær bundene til, så halvdelen af avocadoerne kan stå.

Saml de halve avocadoer om rødbedebøffer, tomatskiver, salatblade, rødløg og salatostcremen.

Drys med sesamfrø og server.

Ingredienser


10 stk.

  • 150 g smørbar salatost
  • 250 g groftrevne rødbeder
  • 100 g havregryn
  • 50 g hvedemel
  • 75 g finthakket rødløg
  • 100 g æg
  • 2 knuste fed hvidløg
  • 10 g salt
  • Smør til stegning

 

  • 10 faste, modne avocadoer
  • 100 g smørbar salatost
  • 3 store tomater i skiver
  • 100 g spæde salatblade
  • 200 g syltede rødløg
  • Sesamfrø