Opskrift: Påskeblinis med laksesalat

Opskrift: Påskeblinis med laksesalat

Tilberedning


Blinis:

Bland mel, bagepulver og salt i en skål og pisk herefter æg og mælk i. Dejen skal være tyk.

Smelt smør på panden til stegning. Kom dejen på panden i små klatter og form dem fint rundt til blinis.

Steg ved middelvarme i 2 minutter på hver side til de er gyldne.

 

Laksesalat:

Rør mayonnaise og cremefraiche sammen i en skål til en salat.

Rør rødløg, purlæg, dild og laks i salaten.

Smag laksesalaten til med salt, peber og citronsaft.

 

Servering:

Anret blinis med laksesalat og top eventuelt med stenbiderrogn.

Ingredienser


Antal: 12-16 stk.

 

Blinis:

  • 100 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • Salt
  • 2 DAVA æg
  • 0,5 dl mælk
  • Smør til stegning

 

Laksesalat:

  • 250 g varmrøget laks, finthakket
  • 3 spsk DAVA mayonnaise
  • 1,5 dl creme fraiche 38 %
  • 1 rødløg, finthakket
  • 2-3 spsk dild, finthakket
  • 2 spsk purløg, finthakket
  • 1-2 spsk citronsaft
  • Salt og peber
  • Stenbiderrogn

Find opskriften og brug avanceberegneren

webshop