Opskrift: Pankopaneret fiskefilet med hjemmerørt remoulade

Opskrift: Pankopaneret fiskefilet med hjemmerørt remoulade

Tilberedning


Remoulade:

Bland mayonnaise, cremefraiche, sennep og krydderier i en skål. Rør godt det godt sammen.

Tilføj cornichoner, kapers og gulerod.

Kom remouladen på et skoldet patentglas og lad dem stå på køl i mindst 30 minutter før brug.

 

Fiskefilet:

Kom rasp, panko, salt og peber i én skål og mel i anden skål.

Pisk æg let i en tredje skål.

Panér fiskefiletterne én ad gangen i mel, æg og så pankoblandingen.

Steg fiskefiletterne i halv smør halv rapsolie på en pande. De skal være gyldne og sprøde på begge sider.

Efter fiskefiletterne er stegt, lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Servér med din hjemmerørte remoulade.

Ingredienser


Antal: 4 kuverter / 8 stk rødspættefileter

 

Remoulade:

  • 3 spsk DAVA mayonnaise (eller hjemmelavet mayonnaise)
  • 5 spsk cremefraiche 38 %
  • 1 tsk sennep, kan udelades
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk stødt gurkemeje
  • 0,5 tsk karry
  • Salt og peber
  • 60 g cornichoner, finthakket
  • 30 g kapers, finthakket
  • 1 gulerod, fintrevet

Fiskefilet:

  • 125 g rasp
  • 125 g panko
  • Salt og peber
  • 125 g mel
  • 3-4 DAVA æg
  • 8 rødspættefileter
  • Smør
  • Rapsolie
  • Eventuelt fritureolie

Find opskriften og brug avanceberegneren

Kom til webshop her!