Opskrift: Panna cotta med honning og marmelade
Tilberedning
Udblød husblas i 10 minutter og smelt den over vandbad.
Bland A38, honning og vaniljekorn. Vend 2 dl af A38 blandingen i den smeltede husblas.
Vend nu resten af A38 blandingen i under omrøring.
Fordel blandingen i 20 portionsglas eller skåle. Sæt på køl indtil panna cottaen har sat sig.
Hak hasselnøddekernerne og smuldr rugbrødet. Rist blandingen i smør, indtil den er gylden og knasende.
Tilsæt derefter sukkeret og lad rugbrødsknasen køle af. Inden servering fordeles marmeladen over panna cottaen, og der toppes med rugbrødsknas.
Tip: Brug dine brød rester til rugbrødsknasen eller brug en rest müsli.
Ingredienser
- 14 blade husblas
- 3-4 vaniljestænger
- 14 dl A38
- 2,5 dl Jakobsens Hverdagshonning
- 6 skiver rugbrød
- 150 g Svansø Hasselnøddekerner, grofthakkede
- 50 g smør
- 6 spsk. Svansø Rørsukker
- 1,5 kg Vendelbo Hindbærmarmelade