Opskrift: Rabarbertrifli med granola-crunch

Rabarbertrifli med granola-crunch

Når maj måned er godt i gang, begynder forventningerne til de lækre og friske forårsråvarer. De første rabarber dukker op i de danske haver og også hos grønthandleren. Hvis rødgrød med fløde er kongen og risengrød dronningen, er rabarbergrød helt klart prinsen af dessertgrød. Det nordiske klima har gode vækstbetingelser for rabarber, og derfor har vi her til lands en lang tradition for at bruge rabarberen i madlavningen. 

Her er en super hurtig og nem opskrift på en dejlig fyldig rabarber trifli. Vi har nemlig allerede lavet rabarberkompotten for dig, med gode danske økologiske rabarber Fra Fejø. 

Du skal blot lave vaniljecremen og toppe med vores whole nut granola, og du er klar til at servere en af de absolutte forårs-favoritter! 

Tilberedning


Pisk æggeblommer, vanilje og sukker sammen til en tyk og luftig æggesnaps. Pisk derefter fløden til en luftig skum og vend flødeskum og citronskal sammen med æggesnapsen, til en let, luftig og lækker vanilje creme.  

 

Anretning: Anret i glas skiftevis med rabarberkompot, vaniljecreme og top med vores sprøde Whole Nut Granola med hele ristede nødder. Pynt med lidt frisk timian på toppen og server med det samme! 

Velbekomme!

Ingredienser


8 portioner

  • 4 æggeblommer
  • 1 vaniljestang
  • 60 g rørsukker
  • 3 dl økologisk piskefløde
  • 2 tsk. revet citronskal
  • Et glas GRØD rabarberkompot
  • GRØD Whole Nut Granola
  • Evt. Frisk timian

GRØD-produkter

Find i webshoppen

Køb her!