Opskrift: Rustik Toscansk Panzanella-brødsalat
Tilberedning
Brødet plukkes i grove stykker, rødløg skæres i strimler, hvidIøg hakkes fint/presses.
I en stor skåI vendes brød, 1øg og kapers med rødvinseddike. Trækker ca. 10 min.
Herefter tilsættes tomater, grillet peber og olivenolie. Vendes sammen.
Lige inden servering vendes parmesan og basilikumblade i salaten (gem lidt til pynt).
Smages til med havsaltflager og peber.
Tip!
Du kan også servere salaten i små portionsglas
Ingredienser
10 personer buffetservering
300 g brød, daggammelt/tørt
2 rødløg
2 fed hvidløg
1 dl Paradiso Kapers nonpareilles
1 dl Lagerberg rødvinseddike
100 g Paradiso semi-dried cherrytomater
100 g Paradiso semi-dried tomater
100 g Semi-dried gule tomater
100 g Paradiso grillede peberfrugter i strimler
2 dl Monini olivenolie
1 håndfuld frisk basilikum
80 g parmesan, groftrevet
Maldon Salt havsaltflager