Opskrift: Rustik Toscansk Panzanella-brødsalat

Tilberedning


Brødet plukkes i grove stykker, rødløg skæres i strimler, hvidIøg hakkes fint/presses.

I en stor skåI vendes brød, 1øg og kapers med rødvins­eddike. Trækker ca. 10 min.

Herefter tilsættes tomater, grillet peber og olivenolie. Vendes sammen.

Lige inden servering vendes parmesan og basilikumblade i salaten (gem lidt til pynt).

Smages til med havsaltflager og peber.

 

Tip!

Du kan også servere salaten i små portionsglas

Ingredienser


10 personer buffetservering

 

300 g brød, daggammelt/tørt

2 rødløg

2 fed hvidløg

1 dl Paradiso Kapers nonpareilles

1 dl Lagerberg rødvinseddike

100 g Paradiso semi-dried cherrytomater

100 g Paradiso semi-dried tomater

100 g Semi-dried gule tomater

100 g Paradiso grillede peberfrugter i strimler

2 dl Monini olivenolie

1 håndfuld frisk basilikum

80 g parmesan, groftrevet

Maldon Salt havsaltflager

Køb produkterne her!

Webshop