Opskrift: Sol over Glyngøre
Tilberedning
Tag forsigtigt kippers ud af dåsen og dræn dem for vand. Et godt tip til at få dem ud hele og flotte er at trække dåsen lidt ud i begge sider, så kanten giver sig lidt.
Rist rugbrødet og skær hver skive ud i 4 lige store stænger. Læg 3 rugbrødsstænger i en trekant på hver tallerken med en halv kippers på hver.
Skyl, tør og riv salaten i mindre stykker og fordel den rundt om på tallerkenen – også i midten, så der bliver en lille rede, hvor æggeblommen placeres. Pynt med rødløgsringe, skiver af radise, fintsnittet purløg og krydr med salt og peber.
Ingredienser
10 personer
8 ds. Glyngøre MSC kippers i vand
8 skiver groft rugbrød
10 æggeblommer
Grøn krølsalat
2 ½ rødløg
2 ½ bundt radiser
Purløg, salt og peber