Opskrift: Spinatpinde med cremet kartoffelsalat

Opskrift: Spinatpinde med cremet kartoffelsalat

Tilberedning


Skær kartoflerne ud i lige store stykker og kog dem.

Læg ærter og broccoli i en bradepande.

Stil bradepanden i ovnen et par minutter så grøntsagerne tør.

Bland kartofler med creme fraiche, ærter, broccoli, porrer, kapers og citronsaft.

Krydr med salt og peber.

Læg spinatpindene i en bradepande og tilbered som anvist på emballagen.

Ingredienser


1100 g FINDUS Spinatpinde

240 g FINDUS Ærter

200 g FINDUS Broccolibuketter

400 g FINDUS porrer, fintskåret

2 kg Kartofler

0,6 liter Creme fraiche

1 spsk. Dijonsennep

2 spsk. Kapers

2 g Citronsaft

Salt & sort peber

Shop alle produkterne i webshoppen her!

Webshop