Opskrift: Sprængt oksebryst med wasabi-æblesalat
Tilberedning
Æblesalat: Rør flødeost med wasabipasta, dijonsennep og honning, og smag til med salt og peber.
Rør æbletern og forårsløg i cremen.
Lynsyltede gulerødder: Skræl gulerødder og skær dem i tynde skiver på langs. Brug en tyndskræller eller et mandolinjern.
Bland eddike, vand og sukker og pisk i en gryde og kog op, så sukkeret smel- ter.
Lad det køle lidt og hæld det over gulerødderne. Lad det hele blive koldt i køleskab.
Del hvert stykke oksebryst i to og fordel æblesalaten på de i alt 40 stykker.
Rul hvert stykke sammen om fyldet og sæt dem på højkant på et serveringsfad.
Pynt med de lynsyltede gulerødder.
Ingredienser
40 stk.
- 20 skiver sprængt oksebryst
Wasabi-æblesalat
- 200 g flødeost
- 2 tsk wasabipasta
- 1,5 spsk dijonsennep
- 2 tsk honning
- Salt og friskkværnet peber
- 1 æble i små tern
- 2 fintsniIede forårsløg
Lynsyltede gulerødder
- 2-3 mellemstore gulerødder 1,5 dl alm. lagereddike
- 0,5 dl vand
- 50 g sukker