Opskrift: Sprængt oksebryst med wasabi-æblesalat

Tilberedning


Æblesalat: Rør flødeost med wasabipasta, dijonsennep og honning, og smag til med salt og peber.

Rør æbletern og forårsløg i cremen.

Lynsyltede gulerødder: Skræl gulerødder og skær dem i tynde skiver på langs. Brug en tyndskræller eller et mandolinjern.

Bland eddike, vand og sukker og pisk i en gryde og kog op, så sukkeret smel- ter.

Lad det køle lidt og hæld det over gulerødderne. Lad det hele blive koldt i køleskab.

 

Del hvert stykke oksebryst i to og fordel æblesalaten på de i alt 40 stykker.

Rul hvert stykke sammen om fyldet og sæt dem på højkant på et serveringsfad.

Pynt med de lynsyltede gulerødder.

 

Ingredienser


40 stk.

  • 20 skiver sprængt oksebryst

Wasabi-æblesalat

  • 200 g flødeost
  • 2 tsk wasabipasta
  • 1,5 spsk dijonsennep
  • 2 tsk honning
  • Salt og friskkværnet peber
  • 1 æble i små tern
  • 2 fintsniIede forårsløg

 

Lynsyltede gulerødder

  • 2-3 mellemstore gulerødder 1,5 dl alm. lagereddike
  • 0,5 dl vand
  • 50 g sukker

Shop hele opskriften i webshoppen

Køb her!