
Opskrift: Stegt kylling med sweet potato og frisk salat
Tilberedning
Udben 1 hel kylling
Krydr kyllingen på kødsiden med revet hvidløg, citronskal, olivenolie, piment d’espelette, salt og peber.
Steg kylling på skindsiden ved svag til middel varme i ca 30 minutter, til skindet er helt sprødt og kødet næsten færdigtilberedt.
Vend kyllingen til sidst og steg færdig ca 2 minutter.
Serveres her med hasselbagte sweet potato, burrata med olivenolie og ramsløgskapers samt salat med hvide asparges, blegselleri, pærer og citronfileter med salt, akaciehonning og olivenolie.
Ingredienser
4 kuverter
1 kylling
2 hvidløg
1 citron
Timian
Olivenolie
Piment d’espelette
Salt
Peber
Tilberedning
Hasselbagt sweet potato
Skær riller i kartoflerne, vend dem i olivenolie og krydr med piment d’espelette, salt og peber.
Bag dem på en rist i ovnen, i ca 30 minutter ved 180°c og derefter 5 minutter ved 220°c.
Når de kommer ud af ovnen rives der comté udover og de klar til servering
Ingredienser
12 stk mellem størrelse sweetpotato
Comté