Opskrift: Stegt kylling med sweet potato og frisk salat

Opskrift: Stegt kylling med sweet potato og frisk salat

Tilberedning


Udben 1 hel kylling 

Krydr kyllingen på kødsiden med revet hvidløg, citronskal, olivenolie, piment d’espelette, salt og peber. 

Steg kylling på skindsiden ved svag til middel varme i ca 30 minutter, til skindet er helt sprødt og kødet næsten færdigtilberedt.

Vend kyllingen til sidst og steg færdig ca 2 minutter.  

 

Serveres her med hasselbagte sweet potato, burrata med olivenolie og ramsløgskapers samt salat med hvide asparges, blegselleri, pærer og citronfileter med salt, akaciehonning og olivenolie. 

 

 

Ingredienser


4 kuverter

1 kylling 

2 hvidløg 

1 citron 

Timian 

Olivenolie 

Piment d’espelette 

Salt 

Peber 

Tilberedning


Hasselbagt sweet potato

Skær riller i kartoflerne, vend dem i olivenolie og krydr med piment d’espelette, salt og peber. 

Bag dem på en rist i ovnen, i ca 30 minutter ved 180°c og derefter 5 minutter ved 220°c. 

Når de kommer ud af ovnen rives der comté udover og de klar til servering

Ingredienser


12 stk mellem størrelse sweetpotato

Comté