Opskrift: Surdejsfoccacia med Øko Blue
Tilberedning
Alle ingredienser til brøddejen med undtagelse af salt æltes sammen i 5 minutter.
Salt tilsættes og dejen æltes 10 minutter.
Kan med fordel røres på maskine.
Lad dejen efterhæve 5 timer på køkkenbordet eller natten over på køl.
Brødet kommes i forme eller på bageplade med en højde på omkring 4 cm.
Ost, løg og timian fordeles udover. Lidt olivenolie hældes på toppen.
Bages i ca. 40 minutter ved 180 grader.
Bagetiden kan variere.
Obs: Dette er en blød brøddej, som skal bages i en form eller bageplade med høj kant
Ingredienser
Brøddej:
- 375 g Manitobamel
- 375 g Ølandshvedemel
- 2,5 dl Surdej (kan undværes)
- 4 dl Thise kærnemælk
- 4,5 dl vand
- 27 g salt
- 25 g Gær
- 100 g Havregryn
Fyld:
- 500 g Øko Blue
- 1 Bundt timian
- 2 Løg, skåret i skiver