Opskrift: Surdejsfoccacia med Øko Blue

Tilberedning


Alle ingredienser til brøddejen med undtagelse af salt æltes sammen i 5 minutter.

Salt tilsættes og dejen æltes 10 minutter.

Kan med fordel røres på maskine.

Lad dejen efterhæve 5 timer på køkkenbordet eller natten over på køl.

 

Brødet kommes i forme eller på bageplade med en højde på omkring 4 cm.

Ost, løg og timian fordeles udover. Lidt olivenolie hældes på toppen.

Bages i ca. 40 minutter ved 180 grader.

Bagetiden kan variere.

 

Obs: Dette er en blød brøddej, som skal bages i en form eller bageplade med høj kant

 

Ingredienser


Brøddej: 

  • 375 g Manitobamel
  • 375 g Ølandshvedemel
  • 2,5 dl Surdej (kan undværes)
  • 4 dl Thise kærnemælk
  • 4,5 dl vand
  • 27 g salt
  • 25 g Gær
  • 100 g Havregryn

Fyld:

  • 500 g Øko Blue
  • 1 Bundt timian
  • 2 Løg, skåret i skiver

 

Shop hele opskriften i webshoppen her

Køb