Sprød vaffel med smag af fuldmåneost. Velegnet til brunchbordet, en let frokost eller forret.

Opskrift: Vaffel på fuldmåne med rejer

Tilberedning


Vaffeldej: 

Smør smeltes og afkøles let.

Æg piskes sammen med mel, salt og bagepulver.

Kærnemælk og smør piskes i.

Fuldmåneost rives på grov rivjern og tilsættes.

Tilsmages med salt.

Bages sprøde i vaffeljern.

 

Fyld: 

Rejer drænes for væskes og hakkes med kniv.

Løg og dild hakkes fint.

Vendes sammen med citronsaft og creme fraice og tilsmages med salt og peber

 

Anretning: 

Rejer drænes for væskes og hakkes med kniv. Løg og dild hakkes fint. Vendes sammen med citronsaft og creme fraice og tilsmages med salt og peber

Ingredienser


Vaffeldej:

  • 250g mel
  • 250g smør
  • 2,5 dl mælk
  • 2,5 dl kærnemælk
  • 1 æg
  • 10g salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 100g fuldmåne

 

Fyld:

  • 100 g rejer
  • 1,5 dl creme fraiche
  • 1 lille løg
  • 1 håndfuld frisk dild
  • 1 spsk. citronsaft
  • Salt og peber til tilsmagning

Shop opskriften i webshoppen her!

Køb