Sprød vaffel med smag af fuldmåneost. Velegnet til brunchbordet, en let frokost eller forret.
Opskrift: Vaffel på fuldmåne med rejer
Tilberedning
Vaffeldej:
Smør smeltes og afkøles let.
Æg piskes sammen med mel, salt og bagepulver.
Kærnemælk og smør piskes i.
Fuldmåneost rives på grov rivjern og tilsættes.
Tilsmages med salt.
Bages sprøde i vaffeljern.
Fyld:
Rejer drænes for væskes og hakkes med kniv.
Løg og dild hakkes fint.
Vendes sammen med citronsaft og creme fraice og tilsmages med salt og peber
Anretning:
Rejer drænes for væskes og hakkes med kniv. Løg og dild hakkes fint. Vendes sammen med citronsaft og creme fraice og tilsmages med salt og peber
Ingredienser
Vaffeldej:
- 250g mel
- 250g smør
- 2,5 dl mælk
- 2,5 dl kærnemælk
- 1 æg
- 10g salt
- 1 tsk bagepulver
- 100g fuldmåne
Fyld:
- 100 g rejer
- 1,5 dl creme fraiche
- 1 lille løg
- 1 håndfuld frisk dild
- 1 spsk. citronsaft
- Salt og peber til tilsmagning