Opskrift: Vegansk chokolademousse

Opskrift: Vegansk chokolademousse

Tilberedning


Smelt chokolade og vegansk smør over et vandbad. I en anden skål opløses sukkeret i No Egg.

Pisk havredrik og majsstivelse sammen, til der ikke er flere klumper i væsken.

Hæld chokoladeblandingen i en gryde.

Tilsæt her No Egg-massen og lad massen varme op, mens der piskes.

Tilsæt havredrikken under grundig piskning.

Pisk i blandingen over varme indtil, chokolademassen begynder at tykne.

Hernæst hældes massen i de ønskede glas.

Sæt på køl i minimum 3 timer.

Pynt med blåbær og hakket chokolade og servér.

Ingredienser


6 personer

 

Chokolademousse:

100 g mørk chokolade

50 g smør, vegansk

50 g sukker

100 g DAVA No Egg

5 dl havredrik

80 g majsstivelse

 

Servering:

Blåbær

Hakket chokolade

 

Shop alle produkterne i webshoppen her!

Webshop