
Opskrift: Vegansk chokolademousse
Tilberedning
Smelt chokolade og vegansk smør over et vandbad. I en anden skål opløses sukkeret i No Egg.
Pisk havredrik og majsstivelse sammen, til der ikke er flere klumper i væsken.
Hæld chokoladeblandingen i en gryde.
Tilsæt her No Egg-massen og lad massen varme op, mens der piskes.
Tilsæt havredrikken under grundig piskning.
Pisk i blandingen over varme indtil, chokolademassen begynder at tykne.
Hernæst hældes massen i de ønskede glas.
Sæt på køl i minimum 3 timer.
Pynt med blåbær og hakket chokolade og servér.
Ingredienser
6 personer
Chokolademousse:
100 g mørk chokolade
50 g smør, vegansk
50 g sukker
100 g DAVA No Egg
5 dl havredrik
80 g majsstivelse
Servering:
Blåbær
Hakket chokolade