Opskrift: Vegansk linsedahl

Tilberedning


Skræl løg og hvidløg og hak fint. Vask peberfrugterne, halver dem og fjern kernen. Del derefter i små stykker. Riv ingefæren fint.

Varm kokosolie over medium temperatur i en gryde og svits løg, hvidløg, ingefær og peberfrugt. Tilsæt linser og krydderier og fyld op med vegetabilsk bouillon og tomater. Tilsæt en knivspids salt og chili og lad det simre i 15-20 minutter, indtil linserne er bløde. Rør rundt en gang i mellem.

Vask agurken og del i små terninger. Krydr linsedahlen efter smag og hæld i dybe tallerkener eller skåle. Tilsæt en stor klat Philadelphia Plant Based og server med agurketerninger og sesam.

Ingredienser


  • 1 x stk løg
  • 1 x fed hvidløg
  • 1 x stk peberfrugter , rød
  • 3 x cm ingefær
  • 1.5 x spsk kokosolie
  • 250 g røde linser
  • 2 x tsk garam masala  (krydderiblanding)
  • 1 x tsk spidskommen , stødt
  • 0.5 x tsk koriander , stødt
  • 500 ml grønsagsbouillon
  • 1 x dåse hakkede tomater
  • 1 x nip salt og chili flager
  • 1 x stk snack agurk 209315
  • 150 g Philadelphia Plant Based
  • 2 x tsk sesam , sort

Find alle produkterne til opskriften i webshoppen

Køb her!