Opskrift: Vegansk linsedahl
Tilberedning
Skræl løg og hvidløg og hak fint. Vask peberfrugterne, halver dem og fjern kernen. Del derefter i små stykker. Riv ingefæren fint.
Varm kokosolie over medium temperatur i en gryde og svits løg, hvidløg, ingefær og peberfrugt. Tilsæt linser og krydderier og fyld op med vegetabilsk bouillon og tomater. Tilsæt en knivspids salt og chili og lad det simre i 15-20 minutter, indtil linserne er bløde. Rør rundt en gang i mellem.
Vask agurken og del i små terninger. Krydr linsedahlen efter smag og hæld i dybe tallerkener eller skåle. Tilsæt en stor klat Philadelphia Plant Based og server med agurketerninger og sesam.
Ingredienser
- 1 x stk løg
- 1 x fed hvidløg
- 1 x stk peberfrugter , rød
- 3 x cm ingefær
- 1.5 x spsk kokosolie
- 250 g røde linser
- 2 x tsk garam masala (krydderiblanding)
- 1 x tsk spidskommen , stødt
- 0.5 x tsk koriander , stødt
- 500 ml grønsagsbouillon
- 1 x dåse hakkede tomater
- 1 x nip salt og chili flager
- 1 x stk snack agurk 209315
- 150 g Philadelphia Plant Based
- 2 x tsk sesam , sort