Opskrift: Velsmagende budgetgryderet
Tilberedning
Skræl løg og hvidløg, og hak dem fint. Skær gulerødderne i stykker.
Steges ved middel varme, indtil løget begynder at blive gennemsigtigt.
Tilsæt krydderier og tomatpuré. Steges lidt mere ved svag varme.
Tilsæt hakkede tomater, linser og vand. Koges i ca. 15 minutter. Rør derefter kokosmælk i, og smag til med salt og lime.
Steg nogle skiver brød i olivenolie og hvidløg, som spises til. Drys lidt ristede solsikkefrø og lidt persille over gryderetten, og læg en klat cremet Philadelphia oveni.
Ingredienser
- 1 x gult løg
- 2 x gulerødder, store
- 3 x fedhvidløg
- 1 spsk garam masala
- 2 spsk tomatpuré
- 400 g hakkede tomater
- 5 dl linser, røde eller grønne
- 6 dl vand
- 2 dl kokosmælk
- 1 x salt
- lime, saften
- 200 g Philadelphia Plant Based
- brød
- ristede solsikkefrø (eller græskarkerner)
- persille, frisk