Opskrift: Velsmagende budgetgryderet

Tilberedning


Skræl løg og hvidløg, og hak dem fint. Skær gulerødderne i stykker.

Steges ved middel varme, indtil løget begynder at blive gennemsigtigt.

Tilsæt krydderier og tomatpuré. Steges lidt mere ved svag varme.

Tilsæt hakkede tomater, linser og vand. Koges i ca. 15 minutter. Rør derefter kokosmælk i, og smag til med salt og lime.

Steg nogle skiver brød i olivenolie og hvidløg, som spises til. Drys lidt ristede solsikkefrø og lidt persille over gryderetten, og læg en klat cremet Philadelphia oveni.

Ingredienser


  • 1 x gult løg
  • 2 x gulerødder, store
  • 3 x fedhvidløg
  • 1 spsk garam masala
  • 2 spsk tomatpuré
  • 400 g hakkede tomater
  • 5 dl linser, røde eller grønne
  • 6 dl vand
  • 2 dl kokosmælk
  • 1 x salt
  • lime, saften
  • 200 g Philadelphia Plant Based
  • brød
  • ristede solsikkefrø (eller græskarkerner)
  • persille, frisk

Find alle produkter til opskriften i webshoppen

Køb her!