
Opskrift: Velsmagende budgetgryderet
Tilberedning
Skræl løg og hvidløg, og hak dem fint.
Skær gulerødderne i stykker.
Steges ved middel varme, indtil løget begynder at blive gennemsigtigt.
Tilsæt krydderier og tomatpuré.
Steges lidt mere ved svag varme.
Tilsæt hakkede tomater, linser og vand.
Koges i ca. 15 minutter.
Rør derefter kokosmælk i, og smag til med salt og lime.
Steg nogle skiver brød i olivenolie og hvidløg, som spises til.
Drys lidt ristede solsikkefrø og lidt persille over gryderetten, og læg en klat cremet Philadelphia oveni.
Ingredienser
8 portioner
1 gult løg
2 gulerødder, store
3 fed hvidløg
1 spsk garam masala
2 spsk tomatpuré
400 g hakkede tomater
5 dl linser, røde eller grønne
6 dl vand
2 dl kokosmælk
1 nip salt
1 lime, saften
200 g Philadelphia Plant Based
brød
ristede solsikkekerner (eller græskarkerner)
persille, frisk