Opskrifter med Ingrid ærter

Spejlæg med Ingrid ærter i chiliolie, syltet ræddiker og peruvianske kartofler

  • Spejlæg
  • Kogte Ingrid ærter i chiliolie
  • Syltede ræddiker
  • Bagt oca du peru og capucine tubereuse

Opskrifter med Ingrid ærter

Solbærmarinerede rødbeder med Ingrid ærter i dildolie og dildmayo

  • Kogte beder, vendt i en solbærvinagrette
  • Kogte Ingrid ærter i dildolie
  • Dildmayo og frisk dild

Opskrifter med Ingrid ærter

Surdejstoast med ”baked” Ingrid ærter, lagret cheddar, brøndkarse og syltet agurk

  • Kogte Ingrid ærter i tomat
  • Saml det hele som en toast med smeltet cheddar
  • Brøndkarse og syltet agurk on the side

Opskrifter med Ingrid ærter

Ingrid confit

  • 200 g Ingrid ærter, kogt – pr. person
  • Smør og/eller olivenolie, nok til at dække

Tilbehør:

  • Stracciatella – 20 g pr. person
  • Puntarelle, dampet, plukket i toppe
  • Sød grape
  • Surdejscroutoner

Kogte Ingrid ærter dækkes med smør eller olivenolie, timian og hvidløg.

Det hele sættes i ovnen på 180°C og confiteres i ca. 20 min.

Sigt bønnerne lige inden servering.

Anretningen:

Det hele samles og drysses med de confiterede Ingrid ærter.