Opskriftstema: Opgradér din burgermenu til sommerens serveringer

I denne måneds opskriftstema sætter vi fokus på den gode og smagfulde burger, der med de rigtige burgerboller kan højne din menu – Og spare dig for dyrebar bagetid.

Vores leverandør Kohberg har altid fokus på at levere det bedste brød, og give dine kunder den bedste smagsoplevelse. Deres bagere har derfor været en tur i udviklingsbageriet og det har resulteret i nogle smagfulde burgerboller med fokus på tidens trends.

I deres sønderjyske håndværksbageri, har deres bager udviklet fire stærke burgerboller til dine burgermenuer:

  • Øko Surdejsburgerbolle
  • Koldhævet Speltburgerbolle
  • Café Rugburgerbolle
  • Øko Fuldkornsburgerbolle

Med dem forsøger de at kombinere deres bagerverden med kokkeverdenen, og tænker her et skridt videre i forhold til anvendelsen af deres brød og boller. De vil gøre det nemt for de professionelle køkkener, og derfor er de fire varianter forskåret og fungerer som Tø & Servér.

Fx er deres Øko Surdejsbolle en klassiske brugerbolle med en dejlig mild smag. Den er bagt på en flydende surdej, der tilføjer en meget markant og karakteristisk smag – Perfekt til frokosten.

Du kan også forkæle dine gæster med en Koldhævet Speltburgerbolle. Den er bagt på fordej, der har fået lov til at trække i 24 timer – og dermed giver en ekstra smagfuld burgerbolle. Derudover har den en lækker saftig krumme og godt bid.

 

Find nyheder fra Kohberg her

Køb i webshop