Opskriftstema: Sommerens lette fristelser

Den varme sommersol sniger sig så småt ind over det danske land, og temperaturen begynder at vise sommertal, og det kaldet på lettere retter, med friske råvarer og masser af smag. Med juni måneds opskriftstema præsenterer vi sommerretter, der vil glæde dine gæster, både i skyggen på en varm sommerdag og i de lune sommeraftenener. Vores tre leverandører Amanda Seafoods, Haugen-Gruppen og Miss Bagel giver dig inspiration til hele menuen med alt fra foretter, hovedretter, lette retter og lækre desserter med sommerens danske og smagfulde bær.

Amanda Seafoods præsenterer fire opskrifter på lækre og lette sommerretter, der sætter den smagfulde fisk i centrum. Her får du opskrifter på Grov tunsalat med avocado, Lynstegt pak choi med nudler og tun, Salade Nicoise med Tongol-tun og en nyfortolkning af den danske klassiker Sol over Gudhjem, nemlig Sol over Glyngøre.

Haugen-Gruppen giver inspiration til de lette salater og det søde sommerpunktum. Du får opskrifter på Rustik Toscansk Panzanella-brødsalat, Spicy rissalat med bagte gulerødder og grillede citroner, Tunsalat med TABASCO® Jalapeño Sauce og endelig, Rødgrød med nøddecrumble og hvid chokoladecreme.

Miss Bagel sætter de lækre frokostretter i fokus, og giver dig også inspiration til, hvordan du kan servere lækker og læskende iskaffe i den hede sommersol. De giver opskrifter på en Chili Cheddar Bagel med avocado og soltørrede tomater, Grov sandwich med pastrami og bløde løg, Brownie-pindemadder og en 3-i-1 inspiration med Mocha Mix.

 

Dyk ned i opskrifter og inspiration lige her!

Amanda Seafoods

Haugen-Gruppen

Miss Bagel