Opskriftstema: Moderne retter med gode råvarer

Med april måneds opskriftstema glæder vi os til de lysere tider, og sætter smagfulde retter med moderne twists på kortet. Her får du seksten opskrifter i alt fra fire af vores leverandører Mondeléz, Dava Foods, Haugen-Gruppen og Delika Food Group, der hver især kommer med fire bud på lækre retter, som dine gæster vil elske.

Mondeléz præsenterer fire lækre retter med det nyeste skud på stammen: Philadelphia Plant Based. Den er fremstillet med mandel og havre og er lige så god som Philadelphia Original – bare 100 % plantebaseredet. Den kan bruges på præcis samme måde som originalen, f.eks. som de gør det her i en vegansk sandwich, i en morgenmadsskål, til varme gryderetter eller i en syndig cheesecake.

Dava Foods revolutionerer med et plantebaseret erstatningsprodukt, som er en fantastisk hjælp og kilde til mere madglæde, når der skal vegansker retter på menuen i de professionelle køkkener. De præsenterer både en sød kartoffeltærte, scrambled No Egg, en vegansk hindbæris og ikke mindst en syndig vegansk chokolademousse.

Haugen-Gruppen sætter det lyse kød og de grønne sager i fokus, og giver dig opskrifter på en nem og ekstra sprød kyllingeburger, en grillet courgettesuppe, den italienske klassiker Melanzane alla parmigiana og ikke mindst en trifli med dulche de leche og tabasco, som sætter ekstra spark i middagens afslutning.

Delika Food Group sætter som altid det gode håndværk i spegepølser, røgvarer og pålæg af den højeste kvalitet i fokus, og giver dig opskrifter med den klassiske Hammelspegepølse, medister med vinterens bedste tilbehør, nem middagsanretning med krydderkam, samt en moderne hotdog med roastbeef og masser af lækker umami.

 

Dyk ned i alle de lækre opskrifter herunder, og servér fantastiske retter til dine gæster!

Mondeléz

Dava Foods

Haugen-Gruppen

Delika