Romkugler med grå ærter
Tilberedning
Skøn snack til kaffetid eller en energibombe som en del af mødeforplejningen.
Glutenfri og veganske romkugler.
Blend mandler til mel i foodprocessor.
Vej de resterende ingredienser af og blend det hele sammen til en ensartet masse.
Stil romkugledejen i køleskabet i 2 timer, mens chokoladen smeltes og tempereres.
Del massen og rul til 30 kugler og overtræk dem i tempereret chokolade.
Drys pynt på som passer til sæsonen og smagen. Forslag: Hakkede pistacienødder, sukkerristede Anicia linser & cacao nips.
Stil kuglerne på køl indtil servering. De har 14 dages holdbarhed.
Ingredienser
30 stk.
140 g kogte grå ærter
100 g kogte Anicia linser
200 g dadler
100 g hasselnødder, ristede og blendede
40 g kakao
50 g kokosolie/smør
50 g mørk rom
30 g marmelade, gerne syrlig appelsin
1 knivspids salt
Sæt flere bælgfrugter på menuen!
Find dem på webshoppen
Køb danske grå ærter her Køb danske bælgfrugter her