Romkugler med grå ærter

Tilberedning


Skøn snack til kaffetid eller en energibombe som en del af mødeforplejningen.

Glutenfri og veganske romkugler.

Blend mandler til mel i foodprocessor.

Vej de resterende ingredienser af og blend det hele sammen til en ensartet masse.

Stil romkugledejen i køleskabet i 2 timer, mens chokoladen smeltes og tempereres.

Del massen og rul til 30 kugler og overtræk dem i tempereret chokolade.

Drys pynt på som passer til sæsonen og smagen. Forslag: Hakkede pistacienødder, sukkerristede Anicia linser & cacao nips.

Stil kuglerne på køl indtil servering. De har 14 dages holdbarhed.

Ingredienser


30 stk.

140 g kogte grå ærter

100 g kogte Anicia linser

200 g dadler

100 g hasselnødder, ristede og blendede

40 g kakao

50 g kokosolie/smør

50 g mørk rom

30 g marmelade, gerne syrlig appelsin

1 knivspids salt

Sæt flere bælgfrugter på menuen!

Find dem på webshoppen

Køb danske grå ærter her   Køb danske bælgfrugter her