Opskrift: Stegt grønkål med syltede tranebær, skalotteløg og syltede æbler
Tilberedning
Stegt grønkål med syltede tranebær, skalotteløg og syltede æbler
Tranebær og syltelage koges op til sukkeret er opløst.
Syltelagen til æblerne koges op til sukkeret er opløst og hældes over æbletern.
Den rippede kål steges af på en meget varm pande i olie og smages til med havsalt.
Det hele samles med grønkålen i bunden og toppes med de fine skalotteløgsringe.
Ingredienser
10 kuverter
Syltede tranebær:
- 400 g tranebær, frost
- 200 g sukker
- 200 g æbleeddike
- 2 stænger hel kanel
Syltede æbler:
- 4 æbler i sæson, skåret i tern
- 100 g sukker
- 100 g æbleeddike
- 1 kg grønkål, rippet
- Salt, havsalt
- Olie til stegning
- 3 hele skalotteløg, skåret i ringe
