
Opskrift: Tæmpeh bolo
Tilberedning
10 kuverter
Bland den revne Tæmpeh med halvdelen af hvidløget, olie, salt, peber, timian og rosmarin – rist dernæst blandingen i 10 minutter ved 220C
Sauter løg, blegselleri, gulerødder og det resterende hvidløg
Tilsæt edikke, grøntsagsbouillon og flåede tomater og lad retten simre i 30 minutter.
Juster smagen med salt, peber og eddike – tilsæt dernæst ristet Tæmpeh og lad det koge med i 15 minutter.
Serveres med pasta
Ingredienser
600 g flåede tomater
500 g rå Tæmpeh revet på groft rivejern eller robot
300 g grøntsagsbouilon
200 g løg
100 g blegselleri
100 g gulerødder
50 g Tomatpure
50 g hvidløg (pureret)
50 g rapsolie
20 g salt
20 g eddike
5 g peber
3 g timian, tørret
3 g rosmarin, tørret