Opskrift: Tæmpeh bolo

Opskrift: Tæmpeh bolo

Tilberedning


10 kuverter

Bland den revne Tæmpeh med halvdelen af hvidløget, olie, salt, peber, timian og rosmarin – rist dernæst blandingen i 10 minutter ved 220C

Sauter løg, blegselleri, gulerødder og det resterende hvidløg

Tilsæt edikke, grøntsagsbouillon og flåede tomater og lad retten simre i 30 minutter.

Juster smagen med salt, peber og eddike – tilsæt dernæst ristet Tæmpeh og lad det koge med i 15 minutter.

Serveres med pasta

Ingredienser


600 g flåede tomater

500 g rå Tæmpeh revet på groft rivejern eller robot

300 g grøntsagsbouilon

200 g løg

100 g blegselleri

100 g gulerødder

50 g Tomatpure

50 g hvidløg (pureret)

50 g rapsolie

20 g salt

20 g eddike

5 g peber

3 g timian, tørret

3 g rosmarin, tørret

Find tæmpeh i webshoppen her!

Køb her!