Tæmpeh Rendang
Tilberedning
10 kuverter
1. Blend citrongræs, ingefær, hvidløg og tørret chili til en pasta
2. Bland pastaen med rød karrypasta og rapsolie og rist dette af i en gryde
3. Tilsæt Tæmpeh, gulerødder, kartofler og hvidkål og sauter dette kortvarigt
4. Tilsæt kokosmælk, grøntsagsboiullon, soya og salt.
5. Tilsæt de resterende krydderier og lad rendangen reducere i cirka 30 minutter
6. Tilsæt til sidst det ristede kokos og juster retten med salt, peber og evt. eddike
Serveres med ris
Ingredienser
1000 g Tæmpeh
450 g kokosmælk
450 g grøntsagsbouilon
250 g gulerødder
160 g kartofler
160 g hvidkål
110 g kokosmel (ristet)
60 g soya
50 g forårsløg
50 g rapsolie
30 g citrongræs
60 g hvidløg
30 g ingefær
30 g rød karrypasta
25 g salt
4 g peber
3 g tørrede chiliflager – smages til (kan udelades)
3 g kaffir limeblade
3 g stødt kardemomme
2 g stødt kanel
1 g stødt nelliker
3 g stødt stjerneanis