Vegansk daal

Vi har udviklet den perfekte veganske daal til foodservice – den kommer i ruller a 1,25 kg (ca. 4-5 portioner) og der skal blot tilføjes 0.5 dl vand og en opkogning, så har du en daal fuld af smag, som du kan variere på utallige måder med diverse toppings.

Daal er en mega comfortfood spise og perfekt til de kolde og regnfulde måneder. Linserne gør, at retten er super mættende, kokosmælken tilføjer en fedme og cremethed, og den friske ingefær gør den en lille smule stærk og krydret. Vi topper med koriander, ristede mandler, skyr og cherrytomater.

Kontakt din Dagrofa Foodservice konsulent for mere information om GRØDs Daal, hvis du ønsker at føre produktet.

Tilberedning


10 personer

Hæld rullernes indhold i en gryde og tilsæt 1 dl vand – medium varme. Når daalen simrer, lad stå i 10 minutter.

Skær cherrytomater i små kvarte stykker.

I mellemtiden kan du riste mandlerne på en tør pande i ca. 10 minutter — eller til de bliver sprøde.

Top daal med cherrytomater, hakkede mandler, friske koriander og en ske (plantebaseret) skyr/creme fraiche.

Ingredienser


2 ruller GRØD vegansk daal

1 dl vand

250 g cherrytomater skåret i kvarte

1 bundt frisk koriander

125 g ristede og saltede mandler