En vaskeægte klassiker af en sommerdessert på pind!

Sponsoreret indhold

Hansens Is har i 100 år serveret lækre is af friskmalket øko-mælk til danskerne. Lige fra den lille børneis til den helt store vaffelis, bliver isene produceret og pakket efter de gamle traditioner, ligesom Hans Hansen gjorde det på Hillerød Mejeri i 1930’erne.

I anledning af netop 100-års jubilæet for at en familietradition startede op, har Hansens Is lanceret en nyhed på pind, der emmer af den danske sommer, også som den var for 100 år siden. I samarbejde med den prisvindende kok og kogebogsforfatter Thomas Herman har de nemlig udviklet RØDGRØD, en ispind der kombinerer det allerbedste fra fra de frugtige og syrlige sommerbær og den fede fløde. Med en flødeis med overtræk af hindbær, ribs og jordbær, en kerne af rødgrød og en dyp af hvis chokolade hylder den lækre sommeris den traiditonsrige danske dessert. En hyldest til 100 års familieradition og en hyldest til de danske bærhaver.

 

 

 

 

 

Seneste nyheder