5 friske bagelnyheder fra Lantmännen Unibake

Brødentusiasterne fra Lantmännen har skabt 5 lækre bagels, der både i krumme, bid og smag har alt det, dine kunder elsker. For at komme ordentligt fra start i dit bagel-eventyr, kan du også lade dig inspirere af opskriften nedenfor.

Har du smagt en bagel i udlandet, og synes du, at krummen var lidt kompakt? De fleste danskere foretrækker en lettere og mere luftig bagel. Derfor har Lantmännen udviklet fem bagelsnyheder – præcis som dine kunder vil have dem. Det er med stolthed, at de nu præsenterer  et lækkert og spændende sortiment.

Der er bagels for enhver smag – fra den klassiske med sesam til smagsbomben Veggie m/ gulerødder og soltørrede tomater.  Den med fuldkorn eller den populære Chili Cheese. Fælles for dem alle er, at de har en let og luftig krumme. Og så er 4 ud af 5 varianterne velegnede til veganere.

Hvis du mangler lidt inspiration til at komme godt i gang med bagels, så sørger Lantmännen for lækre opskrifter, du kan krydre din bagel med.

Gør brød til din succes

De bager kvalitetsstærke bake-off og friskbrødsprodukter til alle måltider og enhver sammenhæng. Schulstad Bakery Solutions leverer frisk og bake-off brød til cafe, restaurant eller noget helt tredje. De har det grove, det lyse, det rustikke, det hurtige, det snaskede, det søde og det sprøde.

Kort fortalt:  Lantmännen Unibake har det du leder efter for at kunne give dine kunder den bedste spise-oplevelse.

Herunder kan du læse mere om de fem nyheder. Klik på billederne for at se varen på vores webshop. Men inden du når så langt, giver Lantmännen dig her en sprød opskrift til frokosten.

Chili/Cheddar bagel med pastrami

Tilberedning


Rødbededressing
Blend rødbederne med sød sennep og rør det sammen med yoghurt. Smag dressingen til med salt og peber og opbevar den på køl.

Brændt grønkål
Skær grønkål i grove stykker, og vend dem med olie, salt og peber. Bag dem i en forvarmet ovn i 10 min. ved 180°C. Lad dem køle af på fedtsugende papir.

Grillet squash
Vend skiverne med olie, salt og peber og grill dem på en meget varm grillpande i 2-3 min. på hver side.

Anretning
Tø brødene efter anvisning, kan evt. også bages i 5 min. ved 180°C eller varmes i toaster. Del hver bagel to gange, så du får tre skiver af hver bagel. Smør brøddelene med rødbededressing og fordel pastrami, spirer, hjertesalat, avocado, grønkål og squash i de 2 lag.

Ingredienser


10 stk. Chili/Cheddar Bagel, 40-50 skiver pastrami ca. 500 g, 250 g blandede skud/spirer (bønnespirer, rødbedespirer, ærteskud), 5 stk. hjertesalat, skyllet og brækket i grove stykker og 3 stk. modne avocado, skåret i skiver.

Rødbededressing: 5 dl yoghurt, 5 dl sød sennep, 5 skiver syltede rødbeder og salt og peber.

Brændt grønkål: 500 g grønkål, skyllet og uden stok, 5 spsk. vegetabilsk olie og salt og peber.

Grillet squash: 2 stk. grønne squash, skåret i skiver.

 

5 friske bagelnyheder fra Lantmännen Unibake

Chili Cheese-bagel

Er for mange danskere den sikre favorit på bagel-hylden. Smagen af mild chili i samspil med smeltet ost giver en uimodståelig dybde, de færreste kan modstå.

5 friske bagelnyheder fra Lantmännen Unibake

Fuldkornsbagel

Den mørke bagel, som er spækket med fuldkornshvedemel, er varianten til dig, som søger en sundere variant.

5 friske bagelnyheder fra Lantmännen Unibake

Grovbagel

Bagt med rugflager, havreflager, solsikkefrø, hørfrø og sesam. Nyheden har det helt klassiske bagel-bid og passer til alt slags fyld.

5 friske bagelnyheder fra Lantmännen Unibake

Sesambagel

En lys og luftig nyhed toppet med sesamfrø. Bagelen giver en mild eftersmag af nødder. En eftersmag der forstærkes efter et par minutter i ovnen.

5 friske bagelnyheder fra Lantmännen Unibake

Veggie-bagel

Rig på smag og let krumme, der med sine komplimentære ingredienser, gør den til en særdeles spændende nyhed; bagelen er bagt med tørrede tomater, gulerødder, basilikum, oregano toppet med hele græskarkerner.