Der skal god mælk og godt håndværk til at lave god ost.

Det har vi holdt stædigt fast i siden 1888. Som et lille andelsmejeri arbejder vi tæt sammen om at gøre det hele så godt, vi kan – med det fælles mål at lave oste, der ikke fås bedre. Smag selv.

God mælk og godt håndværk

Ørnsø Rødkit

Aromatisk let syrlig smørsmag med præg af hvidskimmel, naturlig sødme og noter af hasselnød og champignon. Denne helt særlige ostetype er blød inden under den let bitre rødkitskorpe.

God mælk og godt håndværk

Julsø Solbær

Fuldfed ost med høj smagsintensitet med noter af lyngblomst, nød og karamel, frugtsyre og fedme i meget fin balance. Mild duft af solbær. Let porøs konsistens. Bronche vinder Food Contest 2022

God mælk og godt håndværk

Humle

Mild med anstrøg af nøddesmag fra alpekulturerne  og den økologiske mælk samt en svag citrusaroma fra humleblomst. Fast, men ikke hård, konsistens. Til det brede publikum også børnene.

God mælk og godt håndværk

Rød Krystal

Fyldig og intens smag af umami og frisk brød med antydning af ristede nødder og ananas. Fast og sprød i konsistensen med tydelig krystal i biddet. En klassisker fra Them Andelsmejeri, den allerførste specialost mejeriet udviklede. Vandt sølv til Food contest i 2022.