Kogte, pillede æg – En praktisk og lækker løsning
Sponsoreret indhold
Det har aldrig været lettere eller mere tidsbesparende at servere hårdkogte æg, og hos DAVA har de et brændende ønske om, at det skal være nemt at servere lækre råvarer og ikke mindst æg.
De kogte æg er klar til at blive spist, lige så snart de er blevet skyllet. Æggene er nemlig både kogt og pillet på forhånd, og når du modtager dem, ligger de i lage i en spand med ca. 40 æg, så du kan tage dem op, når du skal bruge dem. Denne lage gør, at æggene kan holde sig længe, selvom de er kogt. Lagen er ret mild, således at æggene får lov til at bibeholde den gode smag af æg.
Denne nyhed er både nem og praktisk, og du kan bruge den velsmagende ingrediens i et hav af retter – Lige fra anretninger til buffet. De kogte æg kan også med fordel anvendes til sandwich, f.eks. i en klassisk sandwich med æg og rejer.
Skøn fuldkornshapser
Prøv også de lækre æg i denne fuldkorshapser med en dejlig krydret solskinsmayonnaise
Antal: 4 personer
Tilberedning
1. Pisk pasteuriseret æggeblomme, citronsaft og hvidvinseddike sammen i en skål.
2. Tip skåle, og pisk imens rapsolien hældes på i en tynd stråle. Pisk indtil konsistensen er tyk.
3. Skyl og hak estragon. Bland estragon i den piskede mayo, og smag til med salt, krydderier, citronsaft og -skal.
4. Hak æggene, skyld og pluk salat samt krydderurter og rist brødet.
5. Smør brødet med mayo og tilføj skinke, salat, urter og æg.
Ingredienser
Solskinsmayo
1 dl. past. æggeblomme
1 citron, saft og skal
1/2 dl hvidvinseddike
1/2 dl koldpresset rapsolie
1 bdt estragon
1 spsk tomatsalt
1 tsk karry
Fyld
2 kogte, pillede æg
4 blade sprød salat
Blandede krydderurter efter eget valg
8 skiver skinke efter eget valg
Brød
4 skiver godt fuldkornsbrød