Log på webshoppen

Grubelagret Vesterhavsost – blødere, mere sødmefyldt og helt sin egen

Hvad sker der, når man lægger en 30 uger gammel, færdigmodnet Vesterhavsost ned i Hjerm Kalkgrube – og lader den ligge der i 3 måneder?  Der sker meget!

Den fastmodnede Vesterhavsost bliver blødere, mere sødmefuld med noter af nødder og frugt, og fortsat med fine proteinkrystaller. En anderledes ost – helt sin egen.

Grubelagret Vesterhavsost er, som alle andre Vesterhavsoste, lagret ved Bovbjerg Fyr ved Vesterhavet i min. 30 uger. Herefter flyttes Grubelagret Vesterhavsost til Hjerm Kalkgruber, hvor den lagrer videre i min. 12 uger.

 

Se filmen om Vesterhavsost: 


Se filmen om Gruben i Hjerm:

 

Grubelagret Vesterhavsost

Du finder den nye Vesterhavsost fra Thise Mejeri på webshoppen

Køb her

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk