Kompomisløst italiensk håndværk – Gjort nemt med Il Fornaio

Med disse to nyheder fra Il Fornaio får du italiensk håndværk – Gjort lækkert, nemt og simplet for dig og din forretning.

Il fornaio har bagt kompromisløst siden 1988 med et fokus på håndværket, tiden og de gode råvarer, og de ønsker at sætte høje standarder og bage det bedste brød.

Il Fornaio er Danmarks første Slow Food bageri og de var deudover det første bageri, der konverterede 100% til økologi. De mener, at gode madoplevelser giver livsglæde og kvalitet og ønsker nærvær og fællesskab gennem mad, samtidig med at de holder af at inspirere og blive inspireret.

Il Fornaio tror på en kokketilgang til faget, og de værner om håndværket og den tid, det tager at lave tingene ordentligt. De insisterer på rene produkter og arbejder udelukkende med økologiske råvarer og ingen e-numre.

 

2 nye pizzabunde

Med de to nye pizzabunde fra Il Fornaio får du altså den hurtigste vej til denne gode, ægte napolitanske kvalitet.

Bundene er traditionen to bagt på surdej og hvedemel, håndformet, og den ene udgave er også forbagt med tomatsauce, extra jomfru olivenolie, oregano og lidt havsalt.

Kom blot dine gæsters favoritfyld på den forbagte pizzabund, og bag den færdig i ovnen. Husk at tage pizzaen ud af foliebakken, inden du bager den – så får du den velkendte italienske sprøde pizzabund.

 

Find de to pizzabunde direkte i webshoppen her!

Il Fornaio