Masser af kød, bid og smag med Sørwi!
Sponsoreret indhold
Historien går tilbage til midten af 1970’erne
Gennem årene har Sørwi arbejdet ud fra en filosofi om at ville levere topkvalitet, med afsæt i det gode håndværk og særligt udvalgte råvarer. Et tankesæt, der helt naturligt er fastholdt efter at Sørwi i 2016 blev en del af Delika Food Group.
Hemmeligheden bag Sørwiprodukterne
Uanset hvilket Sørwiprodukt, der er tale om, er ingredienserne altid masser af kød og smagfulde krydderier, samtidig med at tilberedningen sker efter de gamle stolte slagtertraditioner. Særligt kendt er Sørwi rullepølserne, hvor hemmelighederne bag den fyldige smagsoplevelse er mange.
I produktionen på fabrikken i Ålborg har slagterne fat i hver eneste rullepølse. Kødet bliver trimmet og afpudset nænsomt i hånden, og derefter tørsaltes, krydres og rulles rullepølserne manuelt, så kvaliteten kan sikres i hver eneste vare.
Når griseslaget er rullet omkring krydderiblandingen, bliver rullepølserne presset og kogt nænsomt, så saft og kraft bliver bevaret i det færdige produkt. Samspillet mellem håndsorteret slag af gris, krydderier og ikke mindst godt gammeldags håndværk er det, der af mange i dag kaldes »Danmarks bedste rullepølse«.
Et klassisk, dansk stykke pålæg – Sørwi rullepølser
Hos Delika Food Group er de stolte af Sørwiprodukterne
Prøv de mange produkter herunder, hvis du også vil have kvalitet og håndværk!
God fornøjelse!