NYHED! Servér røræg uden æg.
Sponsoreret indhold
No Egg er en plantebaseret revolution fra DAVA Foods, som gør det muligt at tilberede 100% plantebaserede retter, hvori der normalvis ville indgå æg, til dine æg.
Med No Egg får du et plantebaseret erstatningsprodukt baseret på kikærter, som er en fantastisk hjælp og kilde til mere madglæde, når der skal veganske retter på menuen i de professionelle køkkener.
No Egg kan nemlig anvendes i den daglige madlavning og i bagværk, hvori der normalvis ville indgå æg, da det fungerer som bindemiddel. Det betyder, at No Egg eksempelvis også kan bruges til at lave veganske ‘røræg’ til brunchgæsterne. No Egg imødekommer bl.a. de gæster, der spiser en rent plantebaseret og vegansk kost uden animalske produkter som æg og ost, hvor det ikke længere er nok “kun” at servere en vegetarisk ret. Produktet er ligeledes velegnet til de gæster, som har allergi over for æg.
Produktet er nemt at håndtere, og kan omregnes fra æg på følgende vis:
1 æg svarer til ca. 55g No Egg
Der er ca. 4 “æg” i en 230g flaske
Herunder får du en opskrift som inspiration til hvordan du kan lave lækre retter din dine gæster, hvor No Egg spiller hovedrollen.
Samtidig kan du se i videoen under opskriften, hvordan du gør.
Opskrift: Scrambled No Eggs
2 personer
Ingredienser:
- Rapsolie til stegning
- 230g DAVA No Egg
- Salt og peber, evt. Kala Namak
Fremgangsmåde:
- Varm en pande op til middelvarme og tilsæt en smule rapsolie.
- Ryst flasken rigtigt godt. Kom indholdet på panden. Tilsæt salt og peber.
- Tilbered No Egg under konstant omrøring i 6-8 minutter. Det er naturligt, at massen er lidt “klæbrig” i starten. Den bliver løbende fast i konsistensen.
- Servér dine scrambled No Eggs.
Tip!
Hvis du ønsker en stærkere smag i dine scrambles No Eggs, kan du med fordel tilsætte Kala Namak (sort salt) under stegningen, da det er svovlholdigt salt.