DENCON FOODS præsenterer confit andelår fra fritgående ænder
Confiterede andelår er en fransk specialitet, som er blevet en populær spise over hele verden. Den stammer oprindeligt fra regionen Cascogne i det sydvestlige Frankrig, hvor den blev brugt som en naturlig konserveringsmetode.
Den fremstilles på traditionel vis ved først at salte andelårene og derefter langtidsstege dem i andefedt. Dermed opnår man et saftigt og mørt stykke kød med en intens smag og unik aroma. De confiterede andelår er klar til brug fra dåsen, og man kan enten stege dem i en pande i det fedt, som er i dåsen, eller man kan pille kød og skind fra benene og lave pulled duck.
Vil du gerne inspireres? – kombinér det frankske køkken med det amerikanske og prøv DENCON FOODS’ opskrift på en burger med pulled duck
Antal kuverter: 4
Ingredienser:
- 4 confiterede andelår fra dåse
- 4 briocheboller
- Coleslaw salat
- Chilimayo
- Barbercuesauce
- syltede rødløg
Tilberedning:
Træk kødet fra benene på andelårene så det bliver til strimler og steg kødet på panden i 7-10 min. ved høj varme.
Lun briochebollerne og halvér dem og smør bollen med chilimayo på begge sider.
Læg herefter coleslawen på bunden, efterfulgt af en portion pulled duck. Tilføj afslutningsvis barbecuesauce og syltede rødløg og læg overbollen på burgeren.