Log på webshoppen

Produktnyhed fra Polar Seafood

Nyt produkt fra Polar Seafood gør det nemt og mere smagfuldt at servere favoritretter med fiskeilet for mange.

Den kolde, den lune og den varme fiskefilet er en succes på enhver buffet og tallerken. Nu har Polar Seafood udvidet sortimentet til foodservice, så du kan spare tid i køkkenet.  Prøv de MSC-certificerede rødspætter, som steges med en delikat panering, hvorefter de umiddelbart indfryses, så friskhed og konsistens bevares.  Til varm servering tilberedes fileterne i en forvarmet 200° varmluftovn 7-9 minutter på hver side. Polar Seafood har lavet forarbejdet, så du kan bruge tiden på noget andet.

Tilberedning


Stjerneskud med Italiensk Twist

Rør en dressing til smøring af brød af mayonnaise, oliven, grovhakket rucola, halvdelen af parmesanen og hvidløg.

Rist brødskiverne i olivenolie, og lad dem afkøle. Damp de grønne asparges.

Steg de panerede rødspættefileter, og damp de naturelle rødspættefileter.

Smør dressing på de afkølede brødskiver, anret stegte og kogte rødspættefileter herpå. Kom rød pesto på den kogte filet, og grøn pesto på den stegte.

Pynt med asparges, rejer og rucola. Riv resten af parmesanen ovenpå.

Ingredienser


10 stk. panerede rødspættefileter
10 stk. naturelle rødspættefileter
350 g håndpillede rejer
250 g mayonnaise
50 g sorte oliven
Rucola efter smag
100 g parmesan
2 fed hvidløg
10 skiver godt, hvidt brød
Olivenolie til stegning
20 stk. friske grønne slikasparges
150 g rød pesto (evt. hjemmelavet)
150 g grøn pesto (evt. hjemmelavet)
Udvalg af pynt, salat, citron, tomat og frisk oregano

Prøv nyheden fra Polar Seafood

Du finder varen på webshoppen!

Køb her