Log på webshoppen

Produktnyhed: Nyt, sprødt morgenbrød fra Schulstad

Vi hævet spiseoplevelsen og skruet op for smag, form og karakter, så det kan ses og smages: Vores nye morgenbrød er rigt på både smag og karakter fra surdej og stenovn.

Ved hjælp af gode råvarer, luftboblende surdeje, masser af lækre korn og kerner samt langtidshævning har vi givet vores nye morgenbrød ro og mag til at udvikle smag og struktur – for til sidst at blive bagt i stenovn ved op til 240°C.

Surdeje er levende organismer, og det kræver både tid og længere håndværksprocesser at udvikle den gode og karakteristiske smag. Dejen er en blanding af mel og vand, som danner mælkesyre, når den får tid og ro. Syrlige deje er kendt for at fremme smagen, holdbarheden og krummestrukturen samt at give brødet en mild og syrlig smag. Denne proces kombineret med den helt rette æltning og lange hævetider er grundstenene i vores nye morgenbrød, der findes i hele 9 lækre varianter:

Skagenslap, Mørkt kernestykke, Lyst kernestykke, Salt & Peber rundstykke, Müslistykke, Håndværker, Kartoffel rundstykke, Spelt-kartoffel stykke samt en mix-kasse.

Find produktnyhederne på vores webshop her

 

 

Find de nye, lækre morgenbrøds-varianter på vores webshop

Køb her  

Seneste nyheder