Proteinrige burger-omeletter
Det er næppe nogen hemmelighed, at flere og flere sværger til en grønnere livsstil med et nedsat forbrug af kød. Med skiftet til en grønnere livsstil er der brug for alternative proteinkilder, og her er æg et oplagt valg. Derfor præsenterer DANÆG dette nye produkt, som passer perfekt ind i en grøn livsstil: Burger-omeletten.
Et proteinrigt måltid
DANÆGs burger-omelet kommer i pakninger med 100 stk. á 40 g. Hver omelet indeholder 11 g protein per. 100 g, og mætter derfor godt i ethvert måltid.
Opbevaring og tilberedning
Burger-omeletterne skal opbevares ved min. -18˚C. Holdbarheden efter optøning er 1 dag. Ved tilberedning anbringes omeletterne i en konventionsovn ved fuld damp (200˚C) i en lukket gastrobakke i ca. 12 min. Alternativt kan 1 omelet tilberedes i en mikroovn ved 600 W i ca. 3 minutter.
Burger-omeletterne er klar til servering efter optøning, og egner sig særdeles godt som ’bøf’ i en burger eller som tilbehør til salat eller fisk.