Få inspiration til dit professionelle køkken med nyheder fra Dencon Foods
Serverer I gris i restauranten, på caféen eller i kantinen? Her finder du nyheder, der garanter både smag og effektiv servering.
Forstegt paneret schnitzel af grisekød
Så er den her! Dencon Foods har netop tilføjet en sprød schnitzel til sortimentet. Den egner sig perfekt til en travl buffet, hvor det forstegte stykke gris hurtigt og effektivt kan tilberedes, enten i ovn, pandefrituren eller merrychef. Samtidig er den også en fryd på menu-kortet, hvis du tilbyder take-away eller til klassiske portionsanretninger.
I Dencon Foods nye schnitzel får du et velsmagende stykke kød med ekstra sprød panering. Fileten er skåret af gris og vejer ca. 160 g. pr. stk. En schnitzel kan serveres i et hav a kombinationer. Dencon anbefaler: den klassiske med ærter og kartofler, eller med ærtepuré, karamelliserede perleløg, syltede rødløg og rødvinsglacé.
Bacon i skiver på bagepapir
En sand kulturskat i mange danske hjem, bacon! Derfor kan der også hurtigt blive brug for effektive metoder i køkkenet, så de tynde skiver kan blive langet over disken til de sultne gæster, der venter i brunchbuffeten.
Vil du også gerne spare tid på at skille bacon ad, når køkkenet koger, og serveringerne skal hurtigt afsted? Dencon Foods introducerer her udskåret bacon på bagepapir. Det bliver snart ikke nemmere: Læg bagepapiret med de lækre baconskiver i ovnen, og servér efter tilberedning. Så let er det at servere sprødstegt bacon til dine gæster hver dag!