Produktnyheder fra Svansø
Svansø præsenterer to nye, lækre økologiske nyheder: Solsikke Hak og Quick Cook med byg, ærte og linse mix!
Solsikke Hak
Svansøs økologiske Solsikke Hak er baseret på 100% solsikke protein og fungerer som et godt alternativ til soja. Du kan fx bruge solsikke hak som et vegansk alternativ til kød, hvor 1 kg hakket kød kan erstattes med 250 g Solsikke Hak.
Quick Cook
Med Svansøs Quick Cook med økologisk byg, ærter og gule, røde og grønne linser har du en god kilde til protein, der kan bruges både som tilbehør eller som det bærende element i dit måltid. Du kan tilberede Quick Cook på kun 10 minutter!
Prøv selv Solsikke Hak i en velsmagende Chili Sin Carne eller Quick Cook i en lækker salat!
Tilberedning
Chili Sin Carne
10 personer:
Grøntsager og krydderier svitses i olivenolie. De hakkede tomater, tomatpuré, mørkt chokolade samt vand tilsættes og omrøres. Tilsæt herefter Solsikke Hak og lad det hele simre ca. 15-20 min. Smag retten til med salt, peber, chili og chokolade.
De kogte kidney bønner vendes i inden serveringen.
Servering:
Serveres med Svansø Økologiske Fuldkorns Basmatiris.
Lækker salat med Byg, Ærte & Linse Mix
10 personer:
Kog først Byg, Ærte og Linse Mix i ca. 10 min., og lad den herefter afkøle. Efter afkøling blandes de afkølede byg, ærter og linse mix med dressing og grøntsager og toppes med mandler og græskarkerner.
Du kan evt. riste mandler og græskarkerner. Blandes med ½ tsk. salt og 1 spsk. akaciehonning, tilsæt krydderier efter eget valg (vi har brugt ½ tsk. rosmarin og ½ tsk. timian).
Ingredienser
Chili Sin Carne
5 store løg – hakket
5 fed hvidløg – presset
2-3 chili – fint hakket
4 stængler bladselleri – snittet
4 gulerødder – revet
3 laurbærblade
3 røde peberfrugter i tern
1 spsk. tørret koriander
1 spsk. tørret spidskommen
Green Valley olivenolie
2 dåser Svansø hakkede tomater
280 g Svansø tomatpuré
1,5 l vand
250 g Svansø Solsikke Hak
700 g Svansø Kindey bønner – kogte
75-100 g mørkt chokolade
Salt, peber og chili
Lækker salat med Byg, Ærte & Linse Mix
500 g Svansø Øko Quick Cook Byg, Ærte & Linse Mix
200 g forårsløg i skiver
2 gulerødder i julienne
2 røde peberfrugter i tern
50 g blandet salat
50 g bredbladet persille
100 g Svansø mandler – hakkede
50 g Svansø græskarkerner
Dressing:
3 spsk. Green Valley olivenolie
3 spsk. citron
1 spsk. Svansø akaciehonning
1 spsk. soya
1-2 fed hvidløg
½ tsk. salt
Pynt med mynteblade
Prøv de økologiske produktnyhederne fra Svansø!
Du finder Solsikke Hak og Quick Cook fra Svansø på webshoppen
Køb her