FLORA PROFESSIONAL PLANT – 100% plantebaseret!
Grundet allergier og diætpræferencer, efterspørger gæster i stigende grad særligt tilpassede måltidsløsninger – noget der utvivlsomt kræver flere ressourcer i køkkenet. Upfield’s nye Flora Plant-produkter er produkter til moderne kokke, som giver dig flødens velkendte karakteristika, uden at du skal bekymre dig om allergener og særlige diætkrav.
100% plantebaseret:
- Fri for allergener
- Vegansk, glutenfri, laktosefri
- Fremstillet på planter: lavet på vegetabilsk olie og hestebønner
- Varme- og syrestabil
Prøv selv nyheden fra Upfield med denne opskrift på en vegansk risalamande – perfekte til dine julearrangementer!
Ris ala Vegande
Tilberedning
Kom mandelmælk, ris, sukker og vanilje i en gryde.
Kog massen op under omrøring, og lad grøden simre en ca. 35-40 min
Når risene er møre, træk grøden af varmen og vend mandelsplitterne i.
Stil grøden på køl til næste dag.
Pisk Flora piske 31%, og tilsæt 20 g florsukker til fløden.
Vend den pisket Flora 31% i risene.
Serveres med kirsebærsauce.
Ingredienser
1 l mandelmælk
180 g grødris
1 stang vanilje
70 g sukker
100 g mandelsplitter
4 dl Flora piske 31 %
20 g florsukker