Sæson på Menuen

Camping inspirationskatalog

Camping inspirationskatalog

Læs mere
En påske i dessertens tegn

En påske i dessertens tegn

Læs mere
Opskrifter på økologiske fastelavnsboller

Opskrifter på økologiske fastelavnsboller

I anledning af fastelavn har vi lavet både fastelavnsboller og svenske Semlor med bær, fløde og marcipan.

Læs mere
Den evige favorit på julefrokostbordet – Fiskefileten

Den evige favorit på julefrokostbordet – Fiskefileten

Med øko-panerede rødspættefileter fra Thorup Strand får du én af de gamle kendinge på julens bord, i en dansk, sprød og naturskånsomt fisket udgave.

Læs mere
Kulinarisk kolorit med kål og co.

Kulinarisk kolorit med kål og co.

Gør kål på kålen og grib guleroden...

Læs mere
Inspiration til nytårsmenuen

Inspiration til nytårsmenuen

Se vores inspirationskatalog. Lad dig inspirere. Inspirér dine gæster!

Læs mere
Torsk og snart nytår! – 3 tips med torsk

Torsk og snart nytår! – 3 tips med torsk

Nytårstorsk - en af årstidens skikke

Læs mere
Tænk jul i nye klæder… hvis du tør!

Tænk jul i nye klæder… hvis du tør!

En sprød, italiensk klassiker i danske juleklæder

Læs mere
Kom og smag på trøffel, morkel & knudekål

Kom og smag på trøffel, morkel & knudekål

Lad det novembergrønne indtage madscenen.

Læs mere
Dansk fisk i november

Dansk fisk i november

Dansk fisk i sæson til danske gastronomer!

Læs mere
Er det en and?! – Gråand til Mortensaften

Er det en and?! – Gråand til Mortensaften

Læs mere
Danske græskar i alle farver, former og størrelser

Danske græskar i alle farver, former og størrelser

Læs mere
Har du hørt om pigsvampen? Få tips til at bruge svampe i stedet for kød

Har du hørt om pigsvampen? Få tips til at bruge svampe i stedet for kød

Kødfulde svampe flytter i høj grad ind i det grønne køkken. Vi sætter fokus på pigsvampen og sæsonens særlige svampe, der byder på smag, fylde og mæthed.

Læs mere
Smag på oktober: Tips til smagemenu med porre, pastinak og pære

Smag på oktober: Tips til smagemenu med porre, pastinak og pære

Elsker dine gæster også små populære smagemenuer? Vi giver et bud på 3 oktoberserveringer med porre, pastinak og pære

Læs mere
Et år i fiskens tegn: Hold øje med fisk i sæson med plakat til dit storkøkken

Et år i fiskens tegn: Hold øje med fisk i sæson med plakat til dit storkøkken

Læs mere
Teknik: Rødtunge i smukt tæppe af grøn mosaik

Teknik: Rødtunge i smukt tæppe af grøn mosaik

Læs mere
Hvid vinter på menukortet: Vi zoomer ind på den nye nul-tendens

Hvid vinter på menukortet: Vi zoomer ind på den nye nul-tendens

Læs med her, hvor vi har udvalgt en lille håndfuld alkoholfrie favoritter til dit kort og sat gastronomisk ID på, så det er nemt for dig at udvælge, målrette og madmatche dine alkoholfrie serveringer.

Læs mere
Byd på ”månedens mæsk”

Byd på ”månedens mæsk”

Går dine gæster op i sæsonråvarer? Vi giver dig tips og inspiration til månedens råvarer og det, der netop nu rammer madmarkedet. Og så er det ovenikøbet den vej, det går, når det handler om at gøre det hele lidt mere klimavenligt.

Læs mere