Faglighed & Nørderi

Gråand til mortensaften

Gråand til mortensaften

Læs mere
Portrætter af Michelin-restauranter

Portrætter af Michelin-restauranter

Læs mere
NYHED: Kvalitetsfonder fra Grambogård┃REDUCED

NYHED: Kvalitetsfonder fra Grambogård┃REDUCED

Læs mere
Fond af velfærdsgris

Fond af velfærdsgris

Læs mere
Oksefond

Oksefond

Læs mere
Kalve Espagnole

Kalve Espagnole

Læs mere
Demi Glace

Demi Glace

Læs mere
5 oste, 3 mejerier og 1 grotte

5 oste, 3 mejerier og 1 grotte

Byd dine gæster på sensorisk mæthed – her handler det om at ramme gæstens sanser!

Læs mere
Den lyse: Camembert

Den lyse: Camembert

Læs mere
Den røde: Red Copenhagen

Den røde: Red Copenhagen

Læs mere
Den blå og den gule: Søblå og Søbo

Den blå og den gule: Søblå og Søbo

Læs mere
Den hvide: Tilia Mundo

Den hvide: Tilia Mundo

Læs mere
Forårets fester

Forårets fester

Læs mere
Simretid og Skæve Udskæringer

Simretid og Skæve Udskæringer

Læs mere
Lækkert, økologisk og vellykket bagværk – Hver gang!

Lækkert, økologisk og vellykket bagværk – Hver gang!

Læs mere
Charcuteri på anmelderniveau!

Charcuteri på anmelderniveau!

Kræs på kortet med dansk charcuteri fra Grambogård Dyrevelfærd.

Læs mere
Sensorik med ost

Sensorik med ost

Giv dine gæster en sensorisk smagsrejse med ost. (med Kaprin Maestro, Cumulublue, Røget Benedict og Ørnsø Rødkit).

Læs mere
Julerørt tatar – koldt & smagsparret

Julerørt tatar – koldt & smagsparret

Julerørt tatar – sådan giver du den et smagsløft.

Læs mere
Få helt styr på de 5 grundsmage!

Få helt styr på de 5 grundsmage!

Få inspiration til hvordan du gør selv det mest simple måltid helt fantastisk, ved at sætte de 5 grundsmage i fokus!

Læs mere
Sådan tilbereder du dine bælgfrugter – den ultimative videoguide

Sådan tilbereder du dine bælgfrugter – den ultimative videoguide

Læs mere
En alsidig rodfrugt: Gulerod på 3 måder (og den perfekte mundfuld)

En alsidig rodfrugt: Gulerod på 3 måder (og den perfekte mundfuld)

Læs mere
Opskrift: Blomkåls-karry med KARLSØ KAPRIN, yoghurt, koriander og fladbrød

Opskrift: Blomkåls-karry med KARLSØ KAPRIN, yoghurt, koriander og fladbrød

Læs mere
Opskrift: Sprøde majskolber med GRAN, chili- og koriandersmør og saltede peanuts

Opskrift: Sprøde majskolber med GRAN, chili- og koriandersmør og saltede peanuts

Læs mere
Opskrift: Rodfrugtfritter med KARLSØ KAPRIN og sesam

Opskrift: Rodfrugtfritter med KARLSØ KAPRIN og sesam

Læs mere
Opskrift: Bagt bruschetta med GRAN, bimi-broccoli, røget paprika, citron og persille

Opskrift: Bagt bruschetta med GRAN, bimi-broccoli, røget paprika, citron og persille

Læs mere
Opskrift: Hjertesalat med knasende KARLSØ KAPRIN-ostechips, æbler og persilledrys

Opskrift: Hjertesalat med knasende KARLSØ KAPRIN-ostechips, æbler og persilledrys

Læs mere
Opskrift: Sprøde grønne asparges med GRAN, brunet timiansmør og spinat

Opskrift: Sprøde grønne asparges med GRAN, brunet timiansmør og spinat

Læs mere
Oste-tema: Erstat disse 5 europæiske oste med danske øko-smagsbomber

Oste-tema: Erstat disse 5 europæiske oste med danske øko-smagsbomber

Går du også op i at bruge danske økologiske oste som smagsgivere? Her får du tips til at sætte de danske oste på menuen.

Læs mere
Giv gæsterne et smagsboost

Giv gæsterne et smagsboost

Sæt dine gæster pris på den gode sanseoplevelse? Her får du tips til at gøre et ekstragodt indtryk.

Læs mere