5 oste, 3 mejerier og 1 grotte fredag, d. 12. maj 2023Byd dine gæster på sensorisk mæthed – her handler det om at ramme gæstens sanser! Læs mere
Charcuteri på anmelderniveau! onsdag, d. 30. november 2022Kræs på kortet med dansk charcuteri fra Grambogård Dyrevelfærd. Læs mere
Sensorik med ost fredag, d. 18. november 2022Giv dine gæster en sensorisk smagsrejse med ost. (med Kaprin Maestro, Cumulublue, Røget Benedict og Ørnsø Rødkit). Læs mere
Julerørt tatar – koldt & smagsparret torsdag, d. 6. oktober 2022Julerørt tatar – sådan giver du den et smagsløft. Læs mere
Få helt styr på de 5 grundsmage! onsdag, d. 22. juni 2022Få inspiration til hvordan du gør selv det mest simple måltid helt fantastisk, ved at sætte de 5 grundsmage i fokus! Læs mere
Opskrift: Blomkåls-karry med KARLSØ KAPRIN, yoghurt, koriander og fladbrød mandag, d. 21. februar 2022 Læs mere
Opskrift: Sprøde majskolber med GRAN, chili- og koriandersmør og saltede peanuts mandag, d. 21. februar 2022 Læs mere
Opskrift: Bagt bruschetta med GRAN, bimi-broccoli, røget paprika, citron og persille mandag, d. 21. februar 2022 Læs mere
Opskrift: Hjertesalat med knasende KARLSØ KAPRIN-ostechips, æbler og persilledrys mandag, d. 21. februar 2022 Læs mere
Opskrift: Sprøde grønne asparges med GRAN, brunet timiansmør og spinat mandag, d. 21. februar 2022 Læs mere
Oste-tema: Erstat disse 5 europæiske oste med danske øko-smagsbomber mandag, d. 21. februar 2022Går du også op i at bruge danske økologiske oste som smagsgivere? Her får du tips til at sætte de danske oste på menuen. Læs mere
Giv gæsterne et smagsboost tirsdag, d. 11. januar 2022Sæt dine gæster pris på den gode sanseoplevelse? Her får du tips til at gøre et ekstragodt indtryk. Læs mere