Smag & Nørderi

En alsidig rodfrugt: Gulerod på 3 måder (og den perfekte mundfuld)

En alsidig rodfrugt: Gulerod på 3 måder (og den perfekte mundfuld)

Læs mere
Opskrift: Blomkåls-karry med KARLSØ KAPRIN, yoghurt, koriander og fladbrød

Opskrift: Blomkåls-karry med KARLSØ KAPRIN, yoghurt, koriander og fladbrød

Læs mere
Opskrift: Sprøde majskolber med GRAN, chili- og koriandersmør og saltede peanuts

Opskrift: Sprøde majskolber med GRAN, chili- og koriandersmør og saltede peanuts

Læs mere
Opskrift: Rodfrugtfritter med KARLSØ KAPRIN og sesam

Opskrift: Rodfrugtfritter med KARLSØ KAPRIN og sesam

Læs mere
Opskrift: Bagt bruschetta med GRAN, bimi-broccoli, røget paprika, citron og persille

Opskrift: Bagt bruschetta med GRAN, bimi-broccoli, røget paprika, citron og persille

Læs mere
Opskrift: Hjertesalat med knasende KARLSØ KAPRIN-ostechips, æbler og persilledrys

Opskrift: Hjertesalat med knasende KARLSØ KAPRIN-ostechips, æbler og persilledrys

Læs mere
Opskrift: Sprøde grønne asparges med GRAN, brunet timiansmør og spinat

Opskrift: Sprøde grønne asparges med GRAN, brunet timiansmør og spinat

Læs mere
Oste-tema: Erstat disse 5 europæiske oste med danske øko-smagsbomber

Oste-tema: Erstat disse 5 europæiske oste med danske øko-smagsbomber

Går du også op i at bruge danske økologiske oste som smagsgivere? Her får du tips til at sætte de danske oste på menuen.

Læs mere
Giv gæsterne et smagsboost

Giv gæsterne et smagsboost

Sæt dine gæster pris på den gode sanseoplevelse? Her får du tips til at gøre et ekstragodt indtryk.

Læs mere