Charcuteri på anmelder-niveau! -4 fermenterede varianter i særklasse.

Dansk charcuteri fra Grambogård Dyrevelfærd består af 4 eksklusive charcuterier i grand cru-klassen. Skabt i dyb respekt for dyrenes velfærd og det ædle slagterhåndværk. Direkte fra ”det lille charcuteriværksted” med tørrerum og modningsrum. Modnet charcuteri betyder fermentering, umamifrigivelse og smagsintensivering af kød (Kilde: Gastrofysik/smagforlivet.dk).  

Og her er kun det bedste af det bedste godt nok til at slippe gennem smage-, tørrings- og modningsmesterens nåleøje.   

Bare byd på charcuteri på højt plan – og med smag af dyrevelfærd! Med danske råvarer, der på tids- og omhukrævende vis bliver til 4 stykker eminent umamismagende charcuteri fra Grambogård Dyrevelfærd. Er naturlig fermenterede og fulde af dyrevelfærd, fordi det er hjertet i Grambogård. At tage dyrenes trivsel alvorligt giver glade dyr, og glade dyr giver velsmagende kvalitetskød. Grundlæggende handler det om respekt. Respekten for dyrene, for håndværket, for fermenteringsprocessen, tørrings- og modningstider – og i sidste ende respekt for den, der er så heldig at være smagsnyder og spiser. Gode råvarer smager bare bedre, og med kød fra Grambogård skabes de bedste forudsætninger for, at du kan byde på spiseoplevelser i særklasse. Her med: 

 

Spegepølse af Landgris fra Grambogård 

Tørsaltet skinke fra Grambogård 

Oksespegepølse fra Grambogård 

Lufttørret nakke fra Grambogård 

 

Tip: Lad det gode charcuteri-projekt folde sig ud i dit køkken og på menuen: Brug fx charcuteri fra Grambogård som umami-starter og appetizer, som fermenteret snack-tallerken, på frokostbræt, i sandwich, på smørrebrød, ved morgenservering, frokost- og aftenservice. 

Se her, hvordan vi har sat modningstider, kendetegn og smags-ID på det danske charcuteri fra Grambogård. Sæt det på dit menukort og giv dine gæster fortællingen om dyrevelfærd ved servering: 

 

(Pssst:…husk, du sparer på strøm og gas, når du vælger ”komfur- og ovnfri” charcuteri!) 

Charcuteri på anmelderniveau!

800920 – Spegepølse af grov landgris fra Grambogård

Spegepølsen af landgris er lavet af håndsorteret skært grisekød efter gamle traditioner, hvor spegepølsen får tid til at modne i op til 6 uger. 

Charcuteri på anmelderniveau!

304859 – Tørsaltet skinke fra Grambogård

Skinken er tørsaltet og røget let over bøgeflis. Herefter er den modnet i mange måneder, hvilket er med til at give en helt unik, tæt og intens umami-smag.

Grambogård-skinken er lavet på kvalitetskød fra velfærdsgrise og er helt uden tilsætningsstoffer. Skinken har en perfekt balance mellem det letrøgede, det salte, det søde, det tørre og det modningssyrlige. 

Charcuteri på anmelderniveau!

80958 – Oksespegepølse fra Grambogård

Oksespegepølsen er lavet med hele stykker skært oksekød og afrundet med blåbær og krystalost. Efter gamle traditioner hvor spegepølsen med tid- og omhu får lov at modne i op til 6 uger.

Blåbær og krystalost er med til at give spegepølsen et nysgerrigvækkende og imødekommende smagsindtryk. 

Charcuteri på anmelderniveau!

262230 – Lufttørret nakke fra Grambogård

Nakken af grisen er tørsaltet i ca. 25 dage, herefter er den lagt til modning i 8-10 dage, og derefter tørret og letrøget. Resultatet er smagfuldt og intenst – med en flot marmorering.