Danmark dejligst

Hos Dagrofa Foodservice er vi stolte af at samarbejde med lokale danske avlere af frugt & grønt, som dyrker med passion, omhu og respekt for naturen.

Vores udvalg af frugt & grønt fra danske avlere afspejler årstidens skiften og det danske klimas unikke karakteristika. Fra de saftige æbler på Lolland til de sprøde gulerødder i Midtjylland – hvert produkt har sin egen historie og smag af Danmark.

Vores sortiment er nøje udvalgt, og vi forpligter os til at støtte lokale landmænd og producenter. Ved at tilbyde en bred vifte af kvalitetsprodukter direkte fra danske gårde og marker, sikrer vi ikke kun friskhed og autenticitet, men også en stærk forbindelse til vores danske rødder og kulturarv.

Gennem vores tætte samarbejde med lokale avlere kan vi tilbyde jer løsninger, der matcher jeres behov og ønsker.

På vores webshop kan I nemt og hurtigt udforske vores unikke sortiment af danske kvalitetsprodukter ved at søge på ’Danmark dejligst’ i søgefeltet. Listen opdateres løbende, så I altid har adgang til sæsonens bedste og mest friske varer fra lokale danske avlere.

Gå på opdagelse på vores webshop og lad jer inspirere af det bedste fra dansk landbrug. Hos os er det nemt at finde og bestille de råvarer, der gør Danmark dejligst.

Herunder kan du dykke ned i fortællinger fra nogle af de mange danske frugt- og grøntavlere, som vi samarbejder med.