Lækkert, økologisk og vellykket bagværk – Hver gang!

”Bag bedre brød med Valsemøllen – for det gode bagværk kræver de bedste råvarer”

Med Valsemøllen for fagfolk får du et bredt sortiment af dansk og økologisk mel, specialmel og melblandinger, der sikrer gode bagerutiner og det lækre, vellykkede bagværk – hver gang. Det er produkter af højeste kvalitet, der er dyrket af danske landmænd og CO2e-neutralt formalet på deres danske møller.

Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag og stolte mølletraditioner. Dansk håndværk og deres bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad de gør – i respekt for marken, mennesker og miljøet. De producerer kvalitetsprodukter af korn og bælgfrugter på deres 3 danske møller i Danmark. Med mere end 120 års erfaring i bagagen går de også forrest og tilbyder innovative og inspirerende produkter til både bageri og foodservice.

Bag bedre økologisk brød med Valsemøllen SigNatur – for det gode bagværk kræver de bedste råvarer.
Økologi er grundstenen i godt bagværk, og det er deres fornemmeste opgave at gøre det nemt at få mere økologi ind i bagværket. Med Valsemøllen SigNatur får du økologiske meltyper og blandinger – alt det, der skal til for at servere velsmagende, friskbagt økologisk bagværk til alle dagens måltider– til fordel for brødkvaliteten, økonomien og dit madhåndværk.

Stort økologisk udvalg
Når du vælger Valsemøllen som samarbejdspartner på dit bagværk, får du adgang til et stort sortiment af økologisk mel, specialmel og melblandinger, der sikrer gode bagerutiner og det lækre, vellykkede bagværk – hver gang. Deres blandinger gør det nemt at bage mange forskellige, spændende brød ud fra den samme grunddej, så du altid kan servere et afvekslende og velsmagende udvalg.

”Valsemøllen ønsker at være din samarbejdspartner, når der skal bages økologisk bagværk – med god smag i munden”  Jesper Grønbæk Andersen, Produktudviklingschef, Valsemøllen Esbjerg

Bæredygtighed – mel fra Valsemøllen er CO2e neutralt formalet på deres danske møller
Hos Valsemøllen har de fået verificeret, at formalingen af korn til deres Valsemøllen mel formales CO2e-neutralt. De arbejder på at emballage og råvarer også bliver det. De reducerer størstedelen af møllernes klimaaftryk ved køb af grøn energi fra danske vindmøller og kompenserer for den resterende del af møllernes CO2e-udledning ved at investere i internationale klimaprojekter med fokus på træplantning og skovbevarelse.

Sammen om det gode bagværk – vil du være med?
Deres dygtige udviklingsbagere udvikler hele tiden nye, innovative produkter og opskrifter, der imødekommer tidens madtrends. Derfor står de i Valsemøllen også klar med sparring, bagekurser og inspirerende opskrifter til dig i samarbejde med Dagrofa Foodservice – fagfolk til fagfolk.

Se nogle af de lækre opskrifter med produkter fra Valsemøllen her!

Se hele SigNatur-produktserien i webshoppen her!

Valsemøllen SigNatur