NYHED: Kvalitetsfonder fra Grambogård┃REDUCED

Det handler om respekt. Respekt for dyrenes naturlige adfærd og trivsel. Respekt for kokken, kvaliteten og den gode smag. Og ikke mindst – respekt for jordens ressourcer. I et nyt samarbejde mellem Grambogård og REDUCED forenes to verdener i en fælles mission om at reducere madspild og skabe madoplevelser i særklasse. Det er respekt, der kan smages.

Det handler ikke kun om, at et dyr, der har haft det godt, smager bedre, men også om, at intet skal gå til spilde. Derfor har vi med dette samarbejde skabt en række nye kvalitetsfonder, udviklet med teknologien og smagsekspertisen hos REDUCED og baseret på benene, som er tilovers, når Grambogårds kyndige slagtere har brugt alt andet.

Grambogård

Hos vores specialistselskab Grambogård producerer de hver dag dansk kvalitetskød, som giver de bedste forudsætninger for at skabe spiseoplevelser i særklasse.

Dyrevelfærd er hjertet i Grambogård. At tage dyrenes trivsel alvorligt giver glade dyr, og glade dyr giver velsmagende kvalitetskød. De går hele vejen for at sikre kvaliteten i alle deres handlinger, og det er med stolthed, at de sender kødet ud af slagteriet og ind i køkkenerne.

Grambogård ligger midt i Danmark, i Tommerup på Fyn. Der er ikke langt til de lokale landmænd, som alle er nøje udvalgt til at levere til os. De har alle en stor kærlighed til deres dyr, som sikrer, at hvert eneste dyr får en god og tryg opvækst.

Uden det tætte samarbejde ville det ikke være muligt at sikre den kvalitet, der skal til for at levere kvalitetskød fra rolige, stressfrie og glade dyr.

 

REDUCED

Der findes et engelsk ordsprog med ordlyden “One man’s waste is another man’s treasure”. Hos den Københavnbaserede virksomhed REDUCED er dette ikke bare et ordsprog, men et mantra.

REDUCED blev grundlagt i 2020 af William Lauf og Emil Munck i en fælles mission om at reducere madspild.

Deres fonder og smagsforstærkere er baseret på overskydende grøntsager, svampe, protein og andre råvarer fra fødevareindustrien – ALTID med høj kvalitet og smag som omdrejningspunkt. Alle produkter er lavet ved håndkraft og på traditionel manér, hvor ingredienser simrer og reducerer i 8 til 17 timer, og hvert produkt har en unik madspildshistorie.

De arbejder hver dag med nye råvarer og processer i deres laboratorium og produktionshal i Nordhavn, København. Det er fundamentet for alle produkter fra REDUCED.

Produkterne

Med samarbejdet mellem Grambogård og REDUCED forener vi det bedste fra to verdener: Grambogårds høje standarder for dyrevelfærd og kyndige slagterhåndværk og REDUCED’s innovationsteknologi og erfaring med at skabe kvalitetsprodukter baseret på råvarer, der ellers ville være gået til spilde.

Det er der indtil videre kommet fire fantastiske produkter ud af. Alle udviklet af REDUCED og Dagrofa Foodservice’ dygtige kokke og alle sprængfyldte med smag:

  • Demi glace
  • Oksefond
  • Kalve Espagnole
  • Fond af Velfærdsgris

Køb produkterne her

Grambogård┃REDUCED

Webshop  

Herunder kan du læse meget mere om de enkelte produkter, samt finde inspiration og opskrifter til, hvordan du kan bruge dem i dit køkken.

Grambogård┃REDUCED

Læs mere om REDUCED

Klik her