Opskrift: Blomkålskarry med KARLSØ KAPRIN, yoghurt, koriander og fladbrød

(Snack/forret/tilbehør/hovedret)

4 personer

Ingredienser

1 løg

2 spsk. vegetabilsk olie

2 spsk. madras karry

2 tsk. spidskommen

1 tsk. stødt ingefær

600 g blomkål

200 g cherrytomater

3 dl yoghurt

½ bundt koriander

200 g KARLSØ KAPRIN Øko

salt

sort peber

mynte

1 hel agurk

2 lime

4 stk. fladbrød/hvedetortilla

Fremgangsmåde

Hak løget groft og steg det i olien – uden at det tager farve.

Tilsæt karry, spidskommen, ingefær og groft hakket blomkål og lad det stege i ca. 3-4 minutter ved middel varme.

Tilsæt cherrytomaterne og lad dem simre med i 3 minutter, indtil de er møre.

Hæld yoghurt på og tag gryden af varmen.

Hak koriander og osten groft og vend det i gryden. Smag til med salt og peber.

Hak mynten groft, skær agurken i stave og limene i kvarte.

Anret blomkålskarry på fladbrød, drys med mynte og evt. resterende koriander og server med agurkestave og lime.

 

Tip:

Kan laves som tilbehør til fisk, kylling og gris. Kan serveres med ristet naanbrød og/eller basmatiris.